Insp.rs i Blacksheep.rs: Poziv za učešće na kurs kreativnog pisanja ’’Od poezije do bloga’’

Portali Insp.rs i Blacksheep.rs pozivaju vas da se prijavite na kurs kreativnog pisanja ’’Od poezije do bloga’’, koji će se u martu i aprilu održati u Beogradu.

Umeš da pišeš, ali ti nedostaje vremena, prostora, ideja, inspiracije, putokaza i sugestija kako bi sve što ti je na umu sastavio u povezanu, smislenu misaonu celinu, i pri tom ostao autentičan i svoj?

Ovog proleća, u Bazi Crna ovca, budićemo i zalivati duše uspavanih pesnika, neshvaćenih i shvaćenih, izgubljenih i pronađenih, neosvešćenih i osvešćenih, sve dok ne budemo spremni da hrabro i nepokolebljivo pišemo i govorimo o svemu što u nama niče!

Kroz neobičan splet igara, zadataka, učenja, diskusija, pisaćemo i razmenjivati mišljenja i iskustva. Uvidećemo da inspiracija nije neuhvatljiva, da se sa njom saživi, te da su njeni izvori nepresušni – fotografija, muzika, knjiga, ogledalo, dečak u gradskom prevozu, baka na pijaci, 4 zida naše sobe, 4 zida našeg bića… Čitaćemo dela naših najnadahnutijih pisaca, saznati osobenosti književnih pravaca i pomoći jedni drugima da u tom obilju pronađemo svoje mesto.

A kada niknu prve pesme – dolazi vreme za osmišljavanje ličnog bloga za tvoja pesnička i prozna ostvarenja. Na najinteresantniji način, upoznaćemo osnove WordPress i Blogger platforme, pokazaćemo kako napraviti blog nesvakidašnjeg vizuelnog izgleda, čućemo korisne savete i ideje za dobru promociju na društvenim mrežama i put do tvoje ciljne grupe.

Proleće je pravo vreme da se pozabavimo svojim skrivenim talentima i neiskorišćenim sposobnostima, da upoznamo nove ljude, otkrivamo nove dimenzije i učinimo nešto lepo za svoj duh!

Inspirisaće vas i gostujući predavači, a po završetku kursa dobićete priliku da pišete i objavljujete svoje radove na portalu Insp.rs i Blacksheep.rs

Kurs će voditi Tara Đukić, idejni tvorac, osnivač i glavna urednica portala Insp.
 
Sve informacije o ceni kursa, kao i dodatna pitanja, možete saznati putem e mail adrese:odpoezijedobloga@gmail.com

Broj polaznika je ograničen, tako da vas pozivamo da nas što pre kontaktirate i prijavite se za kurs ’’Od poezije do bloga’’.


Нема коментара:

Постави коментар