Street Style: Milanska ekstravagancija

Zahvaljujući modnim obožavaocima u Milanu, ostatak sveta svakodnevno uživa u nepresušnoj modnoj inspiraciji. Italijanke postavljaju modne trendove. One prve oblače i nose čarape uz sandale, elegantne suknje uz sportske patike, drečave kapute, upadljiva odela i slikovite dezene, nespojive boje...

Njihova mašta ne poznaje granice i ne zna za strah od tuđih kritika. One realizuju svaku kreativnu, na prvi pogled nezamislivu, ideju. I, niko ne može da ospori njihove neodoljive odevne kombinacije.

Ove zime, omiljeni aksesoari su im bili šeširi, nesvakidašnje naočare i fantastične klač torbice. Svom stilu ostale su dosledne i glamurozne, otmene Italijanke, ali i one ekscentrične, koje uvek vole da budu u centru pažnje.

Minimalizam je još uvek najaktuelniji modni pravac koji slede, iako su ga, na svoj način, oslobodile suviše uglađenog i svedenog kalupa. Pored njega, svakako je najviše pihvaćen i obožavani pop art, poznat po svojim otkačenim, šarenim i ekstravagantnim kombinacijama, koje su od mode napravile neponovljivu umetnost.

Prelepe Italijanke zablistale su tokom Nedelje mode u Milanu i postavile nam nove trendove, ponovo nas podsećajući da treba biti originalan, smeo i svoj, kako u modi, tako i u životu. Nadamo se da će vas inspirisati.










insp.

1 коментар: