Reč urednice: O snovima

Dragi moji,

Svi koji sada čitate ove redove, deo ste mojih snova.

Odlučila sam da upravo tim snovima, ciljevima, ambicijama i idealima, posvetim čitavo izdanje, jer sam odrasla verujući u njih, u sebe, u svoju budućnost.

Mašta i snovi su od malena bili moji nevidljivi, neuhvatljivi prijatelji koji su me vodili na čarobna mesta, donosili ono što nemam, lišavali onoga od čega me je strah, izmišljali ono što može da živi i postoji samo u mojoj glavi... Bežala sam od realnosti u te snove. Noću bih se sakrila ispod pokrivača i  ne bih umela da zaspim dok film u mojoj glavi ne počne, dok mašta ne krene da preliva likove i događaje u snove koji su postajali stvarnost u mojoj glavi, gde mašta nije poznavala granice.

Tako bih najspokojnije zaspala, ušuškana daleko od svega što me ugrožava, plaši, zbunjuje, čini tužnom i nemoćnom.

Međutim, ovo izdanje je počelo da se stvara u meni u trenucima krize i beznađa. Nakon nekoliko neuspeha i izneverenih očekivanja, došla sam u situaciju da, razočarana, potisnem sve svoje planove i snove, stvarane godinama. Morala sam da se vratim sebi i da se preispitam.

Valjda je normalno da što smo stariji, sve više se plašimo za svoju budućnost zbog okruženja u kojem odrastamo. Sa svih strana nas obasipaju negativnim mislima, tužnim vestima i poražavajućim statistikama, a i postajemo više svesni realnosti, vremena i mogućnosti (valjda se to zove - odrastanje) .

Kao da živimo u svojim snovima u nekoj zamišljenoj, idiličnoj kući u kojoj svakodnevno brige i neuspesi kucaju na vrata da nas povedu u svoj vrtlog. Kada smo mali, ni ne pomišljamo da im otvorimo, ali kako odrastamo sve više počinjemo da se približavamo tim vratima, da prisliškujemo i osluškujemo nepozvane goste, i baš tako nas zaraze energijom koja nas odvlači od svega u šta smo verovali, od pozitivne strane života i vere u budućnost.

Ne smete to dozvoliti!

Ne znam da li verujete u zakon privlačenja i u to da mislima kreiramo sopstvenu stvarnost, ali to je najbolje što možete da učinite za sebe. Sreća je stanje duha i uma, i pozitivnim mislima, te energijom privlačimo pozitivne stvari u svoj život (nažalost, i obrnuto) . Život je samo jedan, ma koliko da ste puta čuli tu rečenicu koja je istinita, treba da ga iskoristite na najbolji način i da ga oblikujete u skladu sa svojim željama i afinitetima. A, to mogu samo oni koji čvrsto i nepokolebljivo veruju u sebe, u svoje snove, i isto tako čvrsto i nepokolebljivo rade da bi ih ostvarili!



U ovom izdanju čitaćete šta su rekli moji mili sagovornici o snovima, jer sam želela da podstaknem sve vas, i koje verujete i koje ne verujete u snove i blistavu budućnost, da to počnete ili nastavite, trajno, odlučno i uporno.

Zahvaljujte svaki dan životu na svemu što imate i govorite što više o onom što želite da postignete.

Ono što nam snovi znače, pročitaćete u tekstu Veruj u sebe: San zbog kojeg živiš. Čitaćete predivnu pesmu Mike Antića, a vodimo vas i u ''obilazak'' ulične mode u Njujorku!

Saznaćete koja hrana će vas zaštititi od nesanice.

Zahvaljujemo se Serbia Fashion Week, koji nas je obradovao prvom akreditacijom za ovakav događaj.

Ukoliko želite da nam pišete, pišite nam na insppppp@gmail.com ili nam se javite na FB stranici.

Uživajte u novom izdanju i hvala što me Insp.irišete!

insp.

7 коментара:

  1. Fantastičan blog zaista, kao i ovaj post! <3

    GIVEAWAY NA BLOGU :
    - http://fashionholicyeahh.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Fantastic blog you have!
    Happy weekend,
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post. Ja uvijek sanjam....i po noci i po danu :D

    ОдговориИзбриши
  4. fantasticno pises!
    ja cesto sanjarim i mastam da su snovi realnost :/
    ako zelis poseti i uclani se na moj blog :)
    uzvracam folow
    lep vikend!
    isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. uvijek trebamo graditi na onome što imamo i vjerovati u sebe...divno napisano.

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Zahvaljujte svaki dan životu na svemu što imate i govorite što više o onom što želite da postignete.

    - Slažem se u potpunosti!

    ОдговориИзбриши