Street Style: Najbolje od leta

Fenomenalne letnje modne kombinacije širom sveta inspirisale su nas da im posvetimo čitavu rubriku! Virtuelno smo obišli najpoznatije modne prestonice i izabrali najupečatljivije, najoriginalnije i najinspirativnije modne kombinacije. Ne brinite, nisu u pitanju samo one otkačene i ekscentrične, već i one koje možete da nosite svaki dan, a da izgledate elegantno, jednostavno i jedinstveno istovremeno.

Ovo je pravi primer kako ljubitelji mode uklapaju trendove u svoj stil, na šta bi trebalo da se ugledamo i mi. Bez obzira što će uskoro kraj leta, treba da ostanemo lepršavi, pozitivni, i dobro stilizovani. Tako ćemo lakše krenuti u nove radne pobede! 

Pogledajte te divne platforme jarkih boja, ''zvoncare'' koje su opet u modi i fantastično izdužuju noge, zatim kombinovanje različitih dezena, jednostavnu svetlo plavu košulju koja izgleda fantatično na preplanulom tenu, crno-belu jednostavnost, cvetne dezene, interesantan novi model Dior naočara... inspirišite se da pronađete slične komade za sebe i zablistajte!

Uživajte u avgustu!











insp.

1 коментар:

  1. Mene je najviše osvojila ona djevojka koja s osmijehom veže svoje gladijator sandale...što je valjda dokaz da je osmijeh najvažniji modni dodatak.

    ОдговориИзбриши