Parlez-vous de la mode? - osećaj

Dugo sam zamišljala i planirala modnu rubriku na Insp-u. A onda kada je došlo pravo vreme za njenu realizaciju, imala sam nepogrešiv osećaj da treba da je vodi Ona - moj najbolji prijatelj, saputnik i saradnik. Daleko od subjektivnog nepotizma, ona je izvanredna gde god umeša aromu svoje ličnosti, svojih sposobnosti i posebnosti. Ona - jer radi, oblači se, inspiriše, piše, i voli - sa stilom. Neka ovaj kraj godine bude naš novi početak. U nastavku uživajte u njenoj prvoj modnoj kolumni. 
Vaša urednica
Autor: Milica Golubović
Fotograf: Anđela Borić
Mesto: Bistro bar 
Petak.

Poslednji u godini.

Euforija. Na ulici. U gradu. U mojoj sobi. U meni.


Vreme je za odluke, neke nove, neke stare i one zaboravljene. Kako znamo koje su “prave“ ? Koje će nas usrećiti, pokrenuti, nasmejati? Za koje nećemo reći još jedna greška, još jedan neostvaren san, još jedna praznina u grudima, tu sa leve strane? Vreme je da stavimo tačku. Tačku na promašaje, razočarenja, bol i sve loše što nam se desilo. Nova godina, nove pobede, nove nade. 

Ja sam svoju novogodišnju odluku donela, sve nade polažem u – Osećaj.


Zašto osećaj? Jer se lično nikad ne vodim istim. Ne vodim se osećajem jer me moja racionalnost sapliće, otrežnjuje i vraća na analiziranje. Kao svoju najveću manu bih sigurno navela tu svoju surovu racionalnost. Retko kada radim nešto bez podobrne i temeljne analize. Analize su loše, analize greše, grafikoni se ruše, katastrofe se događaju.

Međutim, moram se pohvaliti, postoji jedna stvar gde se apsolutno uvek vodim osećajem, a to je – moda. Pod modom ne mislim na način oblacenja, za mene je moda način izražavanja. Oblačenje je moj svakodnevni mali ritual i vreme za sebe, za igru, za maštanje, vreme za oslobađanje. Vodim se teorijom ''nosi ono u čemu se osećaš dobro i taj dobar osećaj će se videti''Prerasla sam fazu modernih, neudobnih stvari i nošenje nečega samo jer je trend. 


Ne, trend ste vi, sami za sebe. Trend su one stvari koje bude dobar osećaj u vama, koje vas inspirišu i pokreću.

Uvek sam sama sebi bila najmerodavniji sudija, a to savetujem i vama. Ako vi ocenite da je nešto dobro, onda zaista i jeste, osećaj nikad ne laže. Od drugih ljudi prihvatam samo savete, komplimente i poklone, to je dobitna kombinacija - verujte mi na reč (ili nemojte, probajte).

Odelo ne čini čoveka, ali mnogo govori o njemu. Dajte ljudima da imaju o čemu govoriti.

                                                                                                            Sve najmaštovitije, vaša Milica


#moda
insp.

Нема коментара:

Постави коментар