Parlez-vous de la mode? - letnji idealizam

Autor: Milica Golubović
Fotograf: Jelena Glišić
Mesto: Boho Bar

Petak. Leto.

Gde smo? Jesmo li ispunili svoje „do leta ću...“? Ili nismo?  Možda stojimo u mestu, možda to mesto nije toliko loše, možda smo samo shvatili da je to naše mesto.


Dolaskom još jednog leta, još jednom neispunjenih obećanja prema sebi, po prvi put shvatam da ne treba da osećam nezadovoljstvo zbog datuma do kojeg nisam upela dostići idealnu sebe.  Možda „idealna ja“ nije spremna za ovo leto, možda joj treba još stranica kalendara, još putovanja, poslatih pisama, još izmena, slomova, smeha, padova i uspona...


Ovog leta odlučujem da budem zadovoljna. Voljena sam. Ispunjena. Svakim danom sve bliže starom cilju i postavljanju novih. Kada malo bolje razmislite za sreću je potrebno tako malo... naročito ako odlučite da vam „to malo“ zapravo i ne nedostaje, to malo je u vama. U vašim snovima, željama, težnjama. „To malo“ na putu do sreće ste samo vi.



I ovog leta se menjajte, grešite, volite, i opet sve u krug. 

Ponovite sve po više puta, pogrešne ljude, pogrešna mesta, pogrešne haljine, cipele - sve vam stoji u trenutku u kom se osećate dobro! Ovog letnjeg popodneva biram košulju, široku, dugu i roze! Košulje su odlične za leto, ako su vam komotne, široke i u boji - ne možete pogrešiti!


Leti se odričemo minimalizma u korist boja - počnite sa bojenjem sveta od sebe! Svet je lepši u nijansama leta i idealizma, a realizam ostavljamo za neke hladnije dane. Ostanite idealno neidealni i ovog leta, ne zaboravite da bojite.

                                                                                                                                               Vaša Milica




#moda
insp.

Нема коментара:

Постави коментар