Noć knjige: 8. juna u Laguna i Delfi knjižarama širom Srbije

U Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi održaće se osamnaesta regionalna manifestacija Noć knjige, 8. juna, od 17 sati do ponoći. Još jedan praznik knjige i čitanja održava se pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja:
za kupovinu jedne knjige biće 25%,
za dve knjige 30%,
za tri knjige 35%,
a za četiri i više knjiga 40%.
Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen za 10%.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 55 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa književnim novitetima i družiti se sa domaćim piscima.
I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u Noći knjige.

Budite budni uz knjigu u petak 8. juna, od 17 sati do ponoći!
Napomena: U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće važiti.


Нема коментара:

Постави коментар