Vichy inovacija: Vodice za zaštitu od sunca Ideal Soleil


Vichy predstavio letnji hit koji ćete obožavati

Beograd, jul 2018.
Laboratorije Vichy predstavile su inovaciju u svojoj poznatoj liniji za zaštitu od sunca Ideal Soleil. Praktične vodice za zaštitu od sunca neizostavne su ovog proleća i leta na gradskim ulicama ili plaži. Formule ovog letnjeg ''must-have''-a obogaćene su Vichy minearalizovanom vodom, glicerinom i vitaminom E. Ideal Soleil vodice imaju zaštitni faktor 30 i dostupne su u dve varijante: vodica za zaštitu od sunca koja pruža dodatnu hidrataciju kože obogaćena hijaluronskom kiselinom, i vodica koja omogućava bolju preplanulost uz pomoć beta karotena. Ali jedno im je zajedničko: zaštita od UVA i UVB zraka sada je još jednostavnija.

Praktičan i efikasan saveznik za sve tipove kože
Ideal Soleil vodice pogodne su za sve tipove kože što ih čini ključnim saveznikom ovog leta u borbi protiv štetnih sunčevih zraka. Efikasnom kombinacijom filtera i aktivnih sastojaka sprečavaju znakove starenja kao što su bore, manjak elastičnosti kože i sjaja. Nanošenje vodice putem spreja pruža stopostotno prekrivanje i sprečava razvoj tamnih fleka na koži lica. Njihova osvežavajuća i lagana tekstura ostavlja kožu hidriranom i blistavom. Linija je hipoalergena i testirana pod dermatološkim nadzorom.

Anti-age Ideal Soleil krema za zaštitu od sunca
Za efikasno delovanje protiv znakova starenja, Laboratorije Vichy ponosne su i na svoju prvu zaštitu od sunca usmerenu na anti-age efekt. Inovativna formula Ideal Soleil kreme usmerena je na borbu protiv bora, gubitka elastičnosti i nedostatka sjaja, a sve to uz pomoć antioksidativnog delovanja. Njena formula sadrži plod kamu kamu koji je bogat vitaminom C i ima snažno antioksidativno delovanje. Krema je obogaćena i kombuhom, ekstraktom fermentisanog crnog čaja koji se u azijskim zemljama koristi preko dve hiljade godina. Zahvaljujući efikasnoj formuli koja uključuje i kombuhu, koža je blistava, nežna i uglačana. Proizvod je hipoalargen, siguran za osetljivu kožu, testiran pod dermatološkim nadzorom.Нема коментара:

Постави коментар