Parlez-vous de la mode? - jesen

Autor: Milica Golubović
Fotograf: Jelena Glišić 

Oktobar. Miris kestenja. Pozlaćeni zalasci. Jesen. Mir.

Došlo je vreme da se reorganizujemo, preispitamo i krenemo ponovo.                      
                                               
Uvek mi je početak jeseni dolazio kao mala Nova godina

Mantra ''čekam da prođe leto'' zvanično je sustigla sva odlaganja, sanjarenja, i došlo je vreme za pokret.


Za mene, pokret čine obećanja koja smo dali sebi i koja ne smemo izneveriti, odluke koje moramo doneti za bolje sutra, i na kraju - ono nezaobilazno - akcija. Čak i kada nam se čini da nemamo snage i volje za iskorak iz sopstvene melanholije i monotonije, dovoljan je i najmanji korak, misao, promena, da se osetimo bolje, drugačije i značajnije. Da se ponovo inspirišemo, da verujemo, i da budemo dosledni. Svojim davno zacrtanim ciljevima, željama, vizijama. Svojim osećanjima - pred koja nikad ne treba istrčavati, za kojim nikad ne treba juriti, već ići polako, pažljivo i strpljivo, u korak sa njima.

Šta smo to mogli danas, a ostavili smo za sutra? Iskorak znači danas je sutra. Danas je dan kada smo odgovorni, preduzimljivi i kreativni. Danas je dan kada smo dosledni - sebi.



Pre nego što krenem u svoje male i velike borbe, pokrete i pobede, sledim jesen, njeno opiranje hladnoći čak i u oktobru - oblačim haljinu, cvetne dezene, biram još jedan par sunčanih naočara, jer oktobar ''tako kaže''. Vreme je za još po koju kafu u pozlaćenim baštama, za još po koju dugu večernju šetnju pre prvih mrazeva.

Oktobar je na izmaku, rolke i somot se prikradaju da preuzmu street style, dok cvetni dezeni i lepršave bluze šetaju poslednju reviju.

Jeste li spremni za novi početak?
Vaša Milica




#moda

#insp.

1 коментар:

  1. Ukoliko želite, bacite pogled na moj novi post 😊😊😊https://pinktutuskirt.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши