Parlez-vous de la mode? • Boginja leta u očima Milice Opačić

Autor: Milica Golubović

Leto je. Vreme je da se prepustimo, opustimo i otkrijemo boginju u sebi. Milica Opačić i Nikolina Jungić kreirale su kolekciju kupaćih kostima inspirisane boginjom koju svaka žena nosi u sebi, a sada je vreme da je i pokaže. Cela kolekcija je u otmenim, neutralnim bojama i klasičnim, vanvremenskim krojevima, sa daškom glamura starog Hollywood-a. Goddess nije klasičan beachwear, te su mogućnosti kombinovanja neiscrpne! Ako propuštate plažu ovog leta, nemojte se začuditi ako neku Goddess sretnete u večernjim satima u Knez Mihajlovoj, sa čašom prosecca.

                                                                                                                                                       
Nakon MO PREMIERE kolekcije, koja je oličenje ženske sofisticiranosti, koliko je zahtevno kreirati liniju kupaćih kostima, a zadržati ton elegancije?

Pored toga što su bili veliki izazov, kupaći kostimi su i potpuno nov posao i novo iskustvo za mene. Od samog procesa proizvodnje, preko izučavanja materijala i načina kako se on ponaša u izradi, to je poduhvat koji se veoma razlikuje od svega što smo mi u MO PREMIÈRE timu radili do sada.
Trudili smo se da se pečat koji nosi brend prepoznaje i u liniji kupaćih kostima, zadržali smo tu zavodljivuurbanu, ali i sofisticiranu notu. Tačnije, do sada smo uradili dve linije kostima - prvu koja je minimalistička i praktična, i sada drugu GODDESS, koja je prava modna, te po konceptu podseća na naše haljine.


 MO Swimwear je više od kupaćih kostima, jer se komadi iz Goddess kolekcije mogu kombinovati sa dnevnim odevnim predmetima. Da li su kupaći kostimi prevazišli svoju ''beach time'' upotrebu?

Nova kolekcija donela je upravo i tu mogućnost kombinovanja sa ostalim odevnim predmetima kao što su džins, suknja, pantalone, gde se kostimi mogu poneti kao gornji delovi odeće. Sada je njihova upotreba zaista samo stvar ličnog izbora.


U moru neon boja, animal printova, šljokica i karnera koji vrište, Goddess kolekcija je profinjena, svedena, svevremenska. Da li statement krojevi, neutrane boje mogu preovladati one season trendove?

Kada smo počinjale kolekciju, Nikolina i ja smo se složile da je baš taj minimalizam u bojama i kroju nešto sto je svima preko potrebno. Znate li koliko smo puta čule rečenicu: ''Ne mogu da nađem beli kupaći u celom gradu'' ili ''Nigde nemaju običan crni bikini''... Te praktične stvari koje nam uvek trebaju, a malo ih je. Tako da moj odgovor na pitanje: trend vs MO statement? je definitivno ''DA'' za MO.


MO Bride je nežna, nedodirljiva, hrabra i senzualna u isto vreme, a kako bi opisala ženu koja nosi Goddess kolekciju?

Žena koja nosi Goddess kostime je žena koja voli da eksperimentiše i da se poigrava sa različitim stilovima. Danas se oseća seksi i zavodljivo, sutra elegantno i sofisticirano, ali je uvek mistična, vrlo svesna sebe i svoje snažne energije.


Nakon Boginje, koju heroinu možemo očekivati kao inspiraciju od jeseni?   

Nakon Boginje biće neka druga boginja (smeh)! Da ne otkrivamo sve, ostaćemo tajanstvene, kao i naša nova inspiracija.


#insp. #moda


Нема коментара:

Постави коментар