FOREO: Šta želim da kažem starijoj sebi?


Nekada su se misli zapisivale u dnevniku, i to je gotovo uvek počinjalo sa: „Dragi dnevniče…“ A kome smo se u stvari obraćali ako ne samima sebi? Otvoreno govorili o osećanjima, brigama, sreći, strahovima, zaljubljivanju, prijateljstvu... Međutim, razmislimo na trenutak - koje od svih napisanih misli bi zaista bile od suštinskog značaja za 15 ili 20 godina? Šta biste rekle starijoj sebi? Da li ste joj posvetili dovoljno pažnje dok je bila mlađa? Da li ste adekvatno brinuli o njoj i starali se da i u zrelim godina zadrži mladalački duh i izgled i ima energiju devojčice koja je nekada pisala dnevnike? Koliko i na koji način ste brinuli o njoj?

Ostvarila sam sve ciljeve koje sam zacrtala

„Dok napunim 60 godina, želim da ispunim sve što sam sebi obećala“ – da li radite na ovome ili će vaše želje zauvek ostati puste? Razmislite koji su najvažniji ciljevi koji će ispuniti vaš život i na čemu ćete sebi biti zahvalni. Da li je to ostvarenje u karijeri, ljubavi, doseg najviše tačke samopouzdanja, samopoštovanja ili nešto drugo, na vama je da svoju energiju uperite u pravcu u kom želite da se razvijate. Put će uvek biti trnovit, ali upravo to će biti razlog da budete ponosni na sebe, zar ne?

Posvetila sam se redovnoj fizičkoj aktivnosti i zdravoj ishrani

U zdravom telu zdrav duh! Stara latinska poslovica, koja se često koristi kako bi opisala povezanost fizičkog i mentalnog zdravlja, svedoči o tome koliko je važno da se posvetimo svom fizičkom izgledu, kao i kvalitetnoj i uravnoteženoj ishrani. Trening makar dva puta nedeljno, kako preporučuju iskusni sportisti, od izuzetnog je značaja za pravilno funkcionisanje tela. Kada budete stariji, želite li sebi da dokažete koliko ste vodili računa o sebi? Odatle proizilazi i…

…zategnuta od glave do pete!

Brinite istovremeno o svom izgledu, koliko i o svom zdravlju. A šta bolje odražava zdravlje nego glatka, negovana koža? Posvetite se adekvatnoj nezi kože vašeg lica jer se na njemu najbolje „skrivaju“ godine! Kada zađete u dublje godine, ko će ih prepoznati ako je lice čisto, sjajno, očuvano – a iz njega zrače zadovoljstvo i sreća? A za odgovarajuću, pravilnu negu danas - nije potrebno mnogo, tehnologija na polju lepote vrtoglavo napreduje. Sada su nam dostupni uređaji o kojima nismo mogli ni da sanjamo kada smo kao devojčice pisale naše dnevnike. Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO kreirao je inovativni uređaj koji uklanja čak 99,5 odsto nečistoće s lica, čineći kožu jedrom i blistavom. Za samo jedan minut korišćenja ovog uređaja ujutru i jedan minut uveče, LUNA play plus daje vrhunske rezultate. Ovaj uređaj će, pored uklanjanja nečistoća, podstaći i cirkulaciju vašeg lica – što je jedan od ključnih faktora u trci sa starenjem kože. LUNA play plus možda je malena, ali sadrži široku 2-zonsku četku za čišćenje lica, prilagođenu svim tipovima kože. Njene tanje dodirne tačke čiste osetljivu ili normalnu kožu na većim površinama poput obraza i čela, dok deblje dodirne tačke duboko i precizno čiste površine poput T-zone.


Ultimativni cilj je – budimo zadovoljne sobom. Recimo starijoj sebi koliko smo ponosne na nju i budimo zahvalne što smo se konstantno trudile da sebi budemo na prvom mestu i uspele u tome.


#insp.


Нема коментара:

Постави коментар