Magazin Original: Ne propustite besplatan ulaz u beogradske muzeje i ogromne popuste za sve ljubitelje umetnosti

Ukoliko volite umetnost, a nemate ideju gde da provedete jedan od poslednjih sunčanih dana ove jeseni, donosimo vam sjajne predloge za besplatne sadržaje ovog vikenda!

Magazin Original, projekat Fondacije Novak Đoković, u subotu, 17. oktobra, obeležava peti rođendan i tim povodom pripremio je velika iznenađenja za sve Beograđane. Svi stanovnici prestonice moći će da istraže sve zone glavnog grada i uživaju uz zanimljive sadržaje. Usled pandemije COVID-19, predstavnici magazina Original doneli su odgovornu odluku da se aktivnost pretvori u format ture kroz grad, kako bi se izbegla velika okupljanja na jednom mestu i na taj način svi posetioci bili bezbedni.

Za sve ljubitelje umetnosti pripremljeni su sadržaji u okviru ART zone koja donosi mnoštvo zanimljivih stvari – besplatan ulaz u Muzej savremene umetnosti, Muzej Ive Andrića i Muzej Jovana Cvijića, snižene cene kursa italijanskog jezika u okviru Italijanskog kulturnog centra, jednu besplatnu, a vođenu izložbu u Institutu Servantes, kao i sniženu cenu ulaznica za Muzej čokolade i Muzej iluzija.

Jasmina Stojanović, projektna direktorka magazina, istakla je da je Original tokom pet godina postojanja brojnim angažovanjima i akcijama podržavao umetnost i kulturu, male preduzetnike i lokalne dizajnere, te da su i ovaj put nastavili u istom duhu.

 „Od nastanka magazina Original, pa do danas, vodili smo se našim osnovnim vrednostima, a to su davanje i podrška. Kako su rođendani povodi za darivanje, odlučili smo da naš peti rođendan proslavimo tako što ćemo mi nekome da poklonimo. Na ovaj način, želimo da obradujemo našu zajednicu, podržimo pozitivne vrednosti i akcije u društvu i da ukažemo na neverovatna mesta koja nas čekaju iza ugla. Uz pomoć naših partnera pretvaramo Beograd u Original grad. Pridružite nam se i uživajte svim čulima u bogatim sadržajima koje smo pripremili za vas“, izjavila je Jasmina Stojanović.

Pored ART zone koja je namenjena ljubiteljima umetnosti, posetioci će moći da uživaju i u ostalim zonama u kojima ih očekuju sjajni popusti u restoranima, prodavnicama garderobe, aksesoara i kozmetike, knjižarama. 

Kompletan spisak zona i tačnih lokacija pogledajte na sajtu Original magazina.

Magazin Original vas čeka na štandu u Beogradskom Marketu od 10h do 18h gde će vas obradovati poklonima, a da biste uživali u svim pogodnostima, neophodno je da se besplatno registrujete putem linka na zvaničnom sajtu.


#insp. #umetnost i kultura

Нема коментара:

Постави коментар