Muzej savremene umetnosti u Beogradu: U prodaji ulaznice za izložbu Žan Pol Gotjea

Ulaznice za evropsku premijeru izložbe Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje, koja će biti otvorena 28. novembra u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, od danas se mogu naći u prodaji.


Svi zainteresovani posetioci ulaznicu za izložbu francuskog modnog dizajnera, po ceni od 600 dinara, od danas mogu kupiti putem interneta servisa za prodaju karata Ticket.rs ili na blagajni Muzeja savremena umetnosti u Beogradu. Ulaznice će se prodavati po vremenskim intervalima (slotovima) u skladu sa zvaničnim epidemiološkim mera, koje je propisala Vlade Republike Srbije.

Izložba Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje, sa ukupno 38 venčanica visoke mode kreiranih u periodu od 1990. do 2020, nastaje kao finale čuvene izložbe „Modni svet Žan Pol Gotjea: od trotoara do modne piste koja je u 12 gradova sveta privukla više od dva miliona posetilaca, obarajući rekorde modnih izložbi. Poseban ekskluzivitet beogradske postavke je svetska premijera čak osam venčanica koje ranije nisu bile deo izložbe. Izložba će biti realizovana uz velikodušnu podršku brojnih partnera i sponzora: Vlada Republike Srbije, Delegacija Evropske unije u Srbiji, Ambasada Kanade u Srbiji, Francuski institut u Srbiji, Narodno pozorište u Beogradu, kompanija Galenika a.d. Beograd,  organizacija Svaka limenka se računa.

Razumevanje i podrška kompanije Galenika a.d. Beograd, koja je u ulozi glavnog Premijum sponzora manifestacije, od izuzetnog je značaja za realizaciju ovog projekta.

„Izložba Ljubav je ljubav predstavlja jedinstven, internacionalni kulturni događaj u Srbiji, i veoma smo ponosni što je Galenika deo ovako značajnog projekta. Na osnovu kvaliteta proizvoda naše kompanije i poverenja koje potrošači imaju u njih, Galenika predstavlja pravi „love brend“ Srbije. To je jedan od razloga zbog kojih smo se odlučili za podršku Muzeju savremene umetnosti u Beogradu. Živimo u vremenu kada ljubav, odgovornost i podrška imaju izrazito veliki značaj. Naša društvena odgovornost, kao deo održivog poslovanja kompanije Galenika, dokazuje stalno liderstvo i posvećenost tržištu, a posebno u trenucima kada je podrška najpotrebnija“, izjavio je Rikardo Vian Markes, generalni direktor kompanije Galenika a. d. Beograd koja je i glavni, Premijum sponzor ove manifestacije.

Značajan partner izložbe „Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve“ je i Francuski institut u Srbiji.

Izložba Ljubav je Ljubav: radost venčanja za sve biće izložena od 28. novembra do 14. februara 2021. godine, na petom nivou Muzeja savremene umetnosti u Beogradu, dok je na ostalim nivoima Muzeja i dalje moguće pogledati izložbu Refleksije našeg vremena: Akvizicije Muzeja savremene umetnosti 1993 – 2019, ali u nešto redukovnom izdanju.


Нема коментара:

Постави коментар