O nama

Insp.rs je prvi online art & literary magazin u Srbiji. Objavljuje radove neafirmisanih autora iz čitavog regiona - umetnika i zaljubljenika u savremenu književnost i umetnost, odakle proizilazi atipičan i prepoznatljiv vizuelni identitet ovog web magazina. 

Insp. čine talentovane, oštroumne, posebne i inspirativne duše, čiji je cilj da kvalitetan sadržaj prezentuju na atipičan i nekonvencionalan način. Glavna ideja je insp.iracija i motivacija za promene, za nov pogled na život, nove početke, istrajne odluke. Za pomoć sebi i drugima, za prihvatanje sebe i drugih.

Lepota različitosti. Impresija nesavršenim. Moć nedostataka. Snaga preživljavanja. Suština ljubavi. Strah od usamljenosti. Pomilovana samoća. Živa sećanja. Žal mladosti. Lakoća oproštaja.

Artistički pristup životu. Nepokolebljivi snovi. Fatalni otpor sistemu. Samosvest. Životne priče koje nadahnjuju. Hvatanje vremena u zamku. Potreba za srećom bez koje nema života. Zato je sreća naša odluka.

Moderna poezija. Život svakog od nas. Ljudi kao bića. Umetnost kultura u najsavremenijim formama. Putovanja koja se ne zaboravljaju. Moda koja pokreće. Psihologija kao put samospoznaje. Intervjui koji motivišu.

Facebook: Insp.
Instagram: Insp.
E mail: inspmagazin@gmail.com

Osnivač i glavni urednik: Tara Đukić Redakcija:

Mehmed Mahmutović

Lejla Kašić

Jasna Karamehmedović

Teodora Košarac

Ivana Jovanović

Milica Golubović

Sara Knežević

Milan Gajić

Kristina Babić

Dajana Mitrović

Milena Petrović

Anđela Peković

Maja Bogdanović

Bojana Obradović

Maja Babović

''Kako smo veliki naspram onog što smo bili i mali naspram ono što ćemo tek da budemo.''

insp.
         

4 коментара:

 1. Немате појма колики ветар у леђа пружате.

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман28. март 2018. 00:22

  Другачији сте и дивни. И треба вам и налог на Твитеру.

  ОдговориИзбриши
 3. Svaka čast i samo napred! Radite divnu stvar, za sebe i društvo.

  ОдговориИзбриши