Street Style: Ekscentrični Parižani

Odlučila sam da vam svake nedelje predstavim street style u različitim zemljama i gradovima. Odakle bih počela ako ne od fantastičnog Pariza, koji uvek pršti od originalnih ideja i jedistvenih stilova.

Parižani koji prate modu, podeljeni su na dva tabora: prvi su oni prefinjeni, uglađeni i elegantni Parižani, koji tradicionalno čuvaju i neguju te epitete, a drugi su potpuno otkačeni, ekscentrični i urbani.

I jedni i drugi se odlikuju besprekornim stilom, a šta će vam se više dopasti, zavisi isključivo od ličnog ukusa. Volim da vidim prepoznatljivi pariski glamur, ali su mi potpuno neodoljive one šarene, inovativne i smele modne kombinacije.

Ove zime, Parižani su najčešće birali nežne i tople kapute jakih, upečatljivih boja. Čak i oni koji se plaše eksperimentisanja, usudili su se da odaberu za sebe poneki upadljivi aksesoar.

Zahvaljujući fotografu Goranu Čižmešiji i stranici Street Style Seconds , predstavljamo vam predivne odevne kombinacije sa ulica Pariza.

Inspirišite se i budite drugačiji!



insp.

1 коментар:

  1. Parizani su uvijek bili prefinjeni i sofisticirani. Mnogo divni, ali Milano mi je ipak nekako zlatna sredina izmedju Parizana i onih iz New Yorka, dvije krajnosti. Talijani su mi prefinjeni i otkaceni u isto vrijeme.

    http://streetlifewithstyle.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши