Street Style London: 50 nijansi mode

Zadovoljstvo mi je što vam, posle dužeg vremena, predstavljam originalne fotografije ulične mode, koje možete pronaći na stranici Street Style Seconds. Zahvaljujući Goranu Čižmešiji, koji obilazi svetske metropole kako bi nam dočarao njihovu modnu magiju, inspirišemo se najrazličitijim modnim kombinacijama!

Danas se inspirišemo Londonom, kojeg odlično opisuje naslov - 50 nijansi mode. Londonska ulična moda je prava riznica stilova. Šareno, drečavo, slobodno, smelo, neočekivano, nespojivo, pa jednobojno, svedeno, klasično, elegantno. Najslobodniji eksperimentišu i sa kosom, i sa šminkom, ne mareći za komentare i kritike.

Osim toga, primetili smo još nešto u mnoštvu fotografija londonske ulične mode koje smo pogledali - njihova energija je zarazna! Zaljubljenici u modu su nasmejani, opušteni, vedri, raspoloženi i time pokazuju kako je moda samo jedna od užitaka kojem se prepuštaju u svom hedonizmu.

Ovog leta želim vam da budete smeli, slobodni i nasmejani baš kao stanovnici Londona!











insp.

1 коментар:

  1. Uživala sam gledajući ove fotografije, ove nijanse mode. Divim se uvek onima, koji imaju hrabrosti da ponesu smelo, nešto što se možda samo njima sviđa. Zar to nije dovoljno. Mnogi se trude da kopiraju, poznate ličnosti, da su mršavi, da imaju firmiranu garderobu, ne pitajući svoje ogledalo, da li je to baš ono što im stoji dobro. Ne možemo svi biti kao manekeni, ali zato svi možemo izgraditi vlastiti stil. Uvek mi pažnju privuče, nešto što mislim da niko neće imati, ili ga neće nositi na način kao što ću ja to. Mislim da je to najbitnija nijansa mode, da kada izađete na ulicu, ljudima privuče pažnju vaša hrabrost, da ponesete nešto, što niko nema, ili ima, ali ga ne nosi na vaš način.

    ОдговориИзбриши