How Two Live: One su drugačije od svih

Modne blogerke Stef i Džes Dadon nisu mogle proći nezapaženo od strane bilo koga ko je pravi ljubitelj mode. Njihove odevne kombinacije su neverovatne - smele, upadljive, nesvakidašnje, inovativne, avangardne. Devojke svojim stilom zavode i oduševljavaju, zbog čega se u njih zaljubljujemo! Njihov blog How Two Live prednjači u kvalitetu i u specifičnosti stajlinga koje je nemoguće iskopirati. One ističu da se njihova posebnost ogleda u tome što ih nije strah da kombinuju bilo kakve boje, dezene, materijale, kao i to što se oblače u skladu sa raspoloženjem. Imaju zajednički ormar, a iste stvari često kombinuju na različite načine. Neobični aksesoari doprinose u isticanju njihovog specifičnog stila. Njihov zaštitni znak nije nošenje određenog stila, već originalnost, autentičnost i ekstravagancija kao obeležje svakog njihovog stajlinga.

Na svom blogu opisuju se u samo dve rečenice:

 ''Globe-trotting, platform-wearing, cafe-hopping, haircut-hating, dog-obsessing, tuna-eating, sun-worshipping, market-going sisters. We come from Melbourne, Australia, but wherever we are in the world, we know how two live.''

Dve Australijanke jedinstvene su i po tome što su vrlo slične. Na fotografijama su najčešće zajedno, odlikuju jedan stil, a dva načina na koji on može da se predstavi. Spajaju nespojivo, zrače posebnošću i harizmom zbog čega im sve tako dobro stoji. Nisu bliznakinje kako mnogi misle. . Džes ima 21, a Stef 25 godina. Iako ih najznačajniji modni brendovi obožavaju, dve sestre iz Melburna, poznate su po tome što često nose nebrendiranu odeću ili odeću mladih dizajnera koji su u usponu.

Ljubav prema modi i mašta u smišljanju odevnih kombinacija, kod njih ne poznaju granice. Njihova želja iz detinjstva je da jednog dana osmisle brend ''House of Dadon'', a mi im iskreno želimo da u tome i uspeju!

Uživajte u nesvakidašnjim modnim kombinacijama, a ako želite svakog dana da pratite njihov fantastičan život, zapratite ih na Instagramu!
 













 insp.

Нема коментара:

Постави коментар