Beauty preporuke: 5 omiljenih proizvoda

Deseto izdanje Insp-a donosi vam kategoriju Beauty, kao i novu rubriku u kojoj ću vam govoriti o proizvodima koje sam isprobala. Pišite mi svoja iskustva i preporuke!


Prvi proizvod koji me je oduševio je Victoria's Secret sprej za telo, pod nazivom Endless Love, miris apple blossom & ylang ylang. Za razliku od većine njihovih mirisa za telo koji imaju suviše sladak miris, ovaj je osvežavajući, nenametljiv i potpuno predivan.

 
Bila sam u potrazi sa dobrim labelom, a onda sam na poklon dobila plavi EOS, sa mirisom borovnice. Bezbojan je, kao i svaki EOS labelo, i čini usne mekanim i očuvanim. Oduševiće vas njegov oblik i izgled, koji ničim ne podseća na običan labelo! EOS je zastupljen na američkom tržištu, ali postoje razne facebook stranice koje se bave prodajom original EOS labela, kao na primer stranica EOS balzami .


Naredna tri proizvoda vam preporučujem ukoliko imate oštećenu, suvu, ili farbanu kosu. Odlučila sam da koristim one koji u sebi sadrže keratin, koji hrani kosu, pospešuje rast zdrave kose i čini je mekanom

Šampon SYOSS za profesionalnu negu kose,  sa keratin prajmerom je za slabu kosu i kosu koja se proređuje. Na pakovanju piše da ima 5 efekata:  
1. Bujnost 2. Vidljiv volumen 3. Jača kosa 4. Protiv opadanja 6. Aktivna stimulacija korena.
Divno miriše, kosa je mekša i lakša za oblikovanje.

Iz Mađarske sam naručila Kallos masku za kosu sa keratinom. Verovali ili ne, cena je oko 300 dinara (zavisi preko koga nabavljate), a dobijate kilogram kreme za kosu sa keratinom! Sadrži i mlečne proteine, što dodatno osnažuje kosu i čini je besprekorno mekom i ravnom. Dovoljno je da nanesete masku na mokru opranu kosu, prosušenu peškirom, i držite je pet minuta. Potom isperete i isfenirate.



Ono što ja učinim nakon što isperem ovu masku za kosu, to je da je poprskam Gliss Kur sprejom za kosu, koji takođe sadrži keratin, čini kosu sjajnom i lakšom za raščešljavanje. Nekada sam od proizvoda sa keratinom koristila samo ovaj i bio mi je sasvim dovoljan za mekšu kosu, a pored toga mi je olakšao peglanje kose, jer mi je u startu bila ravnija nakon sušenja. Međutim, nakon farbanja kose i čestog peglanja, mojoj kosi je bilo potrebno više proizvoda za negu i vrlo sam zadovoljna sadašnjim rezultatima.  

Pišite ukoliko ste probali neke od ovih proizvoda!


insp.

Нема коментара:

Постави коментар