Facebook Giveaway: Osvoji La Roche-Posay Effaclar micelarnu vodu ULTRA, za masnu kožu


Šminka, nepravilnosti, zagađenje i neprijatan osećaj na koži stvar su prošlosti sa novom formulacijom La Roche-Posay micelarnih voda. Zahvaljujući novim formulama pruženo je rešenje kojim se uklanjaju mikroskopske nečistoće dok zaštitna funkcija hidrolipidne barijere kože ostaje očuvana. Unapređenom formulom koju karakteriše optimalna tolerancija bez parabena, boja, alkohola i sapuna, kao i snažna efikasnost čišćenja, kreirana je micelarna voda za svaki tip kože.

Glavna briga žena kod odabira proizvoda za čišćenje kože je njihova efikasnost prilikom:
Ø     uklanjanja šminke
Ø     temeljnog čišćenja kože
Svaki dan mikroskopska prašina i oku nevidljive čestice zagađenja prianjaju na kožu i uzrokuju oksidativni stres i iritacije. Žene sa osetljivom i reaktivnom kožom često imaju poteškoće prilikom odabira odgovarajućeg „čistača“ za njihov tip kože. Svaka od njih želi efikasnost kada je reč o proizvodima za čišćenje lica, kako bi što pre uklonila sve tragove šminke i nečistoće. S obzirom na to da je reaktivna koža posebno osetljiva, često se javljaju simptomi kao što su zatezanje, svrab i peckanje. Upravo iz tog razloga, efikasnost i optimalna tolerancija moraju ići ruku pod ruku kada govorimo o problematičnoj koži lica i proizvodima kojima se ona tretira.

Budući da je utvrđeno da je prioritet žena da efekat čišćenja bude vidljiv već sa prvom vaticom, La Roche-Posay je kreirao formule koje su prilagođene različitim potrebama kože i efikasno rešavaju upravo taj problem.
UNAPREĐENA FORMULA
U unapređenoj formuli micelarnih voda, La Roche-Posay kombinuje moć micela sa glicerinom za bolju efikasnost i toleranciju. Formula se lako razmazuje, bolje priaanja na šminku i nečistoće, i tako omogućava njihovo lakše uklanjanje sa manje trljanja.
La Roche-Posay razume da svaki tip kože ima svoje vlastite potrebe čišćenja, pa su stručnjaci za osetljivu kožu upravo iz tog razloga kreirali tri jedinstvene formule u kojima je kombinovana efikasnost za uklanjanje nečistoće, šminke i oku nevidljivih čestica zagađenja sa aktivnim sastojcima – La Roche-Posay termalnom vodom.

MICELARNA VODA ULTRA – OSETLJIVA KOŽA
Efikasno čisti, uklanja šminku i umiruje. Izvrsno uklanja nečistoće i prljavštinu, nežno čisti i ne suši kožu, ostavlja je blistavo čistom i pruža joj osećaj svežine[1]. Ovu micelarnu vodu karakteriše svežina fiziološkog mirisa sa novom efikasnošću i 1% glicerina.
Žene sa reaktivnom kožom susreću se sa izazovima prilikom odabira odgovarajućeg preparata za čišćenje. Svesne su važnosti čišćenja šminke, smoga i dima sa svoga lica. Koža im reaguje na svakodnevno čišćenje (zatezanje, peckanje, crvenilo), što ukazuje na poremećaj lipida zaštitne hidrolipidne barijere kože. Kako bi se smanjile iritacije sa kojima se svakodnevno susreću, potrebna im je optimalno tolerantna formula za čišćenje i za uklanjanje mikroskopskih nečistoća.
MICELARNA VODA ULTRA – REAKTIVNA KOŽA
Micelarna voda La Roche-Posay je prvi put tretirana na reaktivnoj koži. Karakteriše je pojačana koncentracija glicerina 5% kojom se postiže vrlo prijatna, glatka tekstura. Dokazana je snaga hidratacije[2], nežno čisti i ne suši kožu, ostavlja je blistavo čistom, deluje protiv zatezanja, crvenila i osećaja žarenja i koži pruža prijatnost[3]. Dostignuće je u čišćenju reaktivne kože!

EFFACLAR MICELARNA VODA ULTRA – MASNA KOŽA
Efikasno čisti, uklanja šminku i pročišćava. Karakteriše je svežina Effaclar mirisa sa pročišćavajućom snagom cinka i 1% glicerina. Ova micelarna voda koži pruža osećaj svežine, izvrsno uklanja nečistoće i prljavštinu[4], uklanja 98% šminke već prvom vaticom[5], ostavlja kožu blistavo čistom i manje sjajnom, nežno je čisti i ne suši.

U saradnji sa kozmetikom La Roche-Posay, poklanjamo vam dve La Roche-Posay Effaclar micelarne vode ULTRA za masnu kožu. Sve što treba da uradite jeste da komentarom ispod ovog Facebook post-a odgovorite na pitanje: Šta čini lepotu žene? 

Facebook Giveaway traje do 28. 5, kada ćemo odabrati dva najlepša i najinspirativnija komentara, te podeliti čitaocima dve micelarne vode.

*Napomena: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар