EXIT festival i Nina Kraviz: Ovakvo zatvaranje Exita još nije viđeno! (VIDEO)

Zatvaranje EXIT festivala na kolosalnoj mts Dance Areni postao je jedan od fenomena o kojem pišu brojni svetski mediji, a sam prizor iz godine u godine postaje spektakularniji nego ikad pre. Ne čudi stoga što najveća imena elektronske muzike žele upravo ovaj termin za sebe, a ove godine nimalo lak zadatak pripao je ruskoj tehno zvezdi Nini Kraviz. Posle pet neumornih dana i noći, tokom kojih je kroz festivalske kapije prošlo dosad nezabeleženih 215.000 posetilaca i nastupilo više hiljada umetnika iz svih delova sveta, finale na Areni imalo je visoko podignutu energetsku lestvicu pred završni nastup.

Uskoro će premijerno biti strimovan dvočasovni snimak celog nastupa na zvaničnoj Fejsbuk stranici EXIT festivala, a ispod se može pogledati insert sa poslednja dva bisa, prakse kakvu smo dosad viđali samo na koncertima! Takođe, pre nastupa Nine Kraviz na Exitu, još se nije desilo da desetine hiljada fanova na Areni nekome od izvođača skandiraju ime uz zahtev za još, što je je dosad bilo rezervisano samo za glavnu binu Exita i stadionske rok koncerte!

EXIT 2017 | Nina Kraviz closing set at Dance Arena: https://youtu.be/cPuQ_31EIwQ

Na istom mestu i u istom terminu, još 2009. godine, po mnogima nespornu istorijsku lestvicu postavili su velikani Carl Cox i Green Velvet u već legendarnom "back2back" nastupu kada je Arena morala da zatvorili svoje stepenice zbog prevelikog broja ljudi koji je hteo da sa njima provede finalna dva sata na tvrđavi. Ove godine, Nina Kraviz je dostigla tu lestvicu, ali i postavila novu, potpuno svoju, po mnogo čemu drugačiju i neuporedivu, čineći tako da zatvaranje Exita narednih godina bude još veći izazov za sve koji tek dolaze.

Idući EXIT biće održan od 12. do 15. jula 2018. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, a registracija za najpovoljnije ulaznice za, ne samo EXIT, već i sve ostale festivale u organizaciji EXIT tima već je počela putem linka: http://www.exitfest.org/sr/registracija2018.

Putem prijave ljubitelji EXIT festivala dobiće priliku da dobiju ulaznice po najboljim cenama, a oni najsrećniji mogu da osvoje i poklon ulaznice, prevoz i smeštaj za novu EXIT sezonu!



Нема коментара:

Постави коментар