EXIT šalje globalnu poruku sa svih pet festivala u 2018: Izlaz je sloboda!

Nakon najobimnije godine u svojoj istoriji, u idućoj EXIT sprema još veći festivalski poduhvat! Festivalska porodica sad broji pet članova u isto toliko zemalja regiona, a u planu je još niz različitih pratećih događaja, u zemlji, regionu, ali i na još par svetskih destinacija. Centralno mesto okupljanja je svetski poznata Petrovaradinska tvrđava gde će se od 12. do 15. jula iduće godine održati 18. po redu EXIT festival. Nakon EXIT Leta ljubavi 2017, koje je svet podsetilo na temeljne vrednosti leta 1967. kada je nastao revolucionarni humanistički "hipi" pokret koji je zauvek promenio svet, EXIT će u godini svog "punoletstva" slaviti jedno od najvećih tadašnjih dostignuća, a to je iznad svega lična sloboda.

EXIT Freedom - Starts Now: https://youtu.be/mbVCFDyNz94

EXIT je jedan od retkih muzičkih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom je globalni poziv na slobodu od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama u kojima se danas nalazi naša civilizacija. Nakon što je EXIT Summer of Love u 2017. postavio rekord sa četiri festivala, EXIT Freedom biće dosad najveći festivalski poduhvat, ne samo u regionu, već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Rumuniji, Hrvatskoj i Srbiji.

EXIT Festival 2017 - The Official Aftermovie:https://youtu.be/4fxfcTuS8ts

U utorak 12. decembra, tačno u podne, stižu i prve EXIT ulaznice po poklon ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od rekordnih 70% u odnosu na njihov finalni iznos! Prve ulaznice za EXIT svake godine se rasprodaju za svega par sati, a njihova sledeća cena biće automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent. Ulaznice u Srbiji prodavaće se na sajtu www.exitfest.org, kao na i blagajnama prodajne mreže Gigs Tix.

Prvi kupci ulaznica za EXIT festival od 12. decembra, pored do sad najveće uštede, automatski postaju i članovi EXIT Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će naredne godine, kao i do sad, prvima biti ponuđene nove EXIT ulaznice po najpovoljnijoj ceni. I ove godine, prve ulaznice sa popustom od 75% već su dostupne članovima EXIT Trajba, koji u kupovini imaju i posebne pogodnosti i poklone.

Prvi potvrđeni izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Festival84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, i to iz najrazličitijih muzičkih žanrova po čemu je, takođe, EXIT poznat na svetskoj festivalskoj sceni.





Нема коментара:

Постави коментар