Laguna: Učestvujte u literarnom konkursu ''To je bio raspust!''

U saradnji sa kompanijom Alcatel, izdavačka kuća Laguna organizuje literarni konkurs na temu „To je bio raspust!“, koji je već izazvao veliko interesovanje među školarcima.

Škola je počela, a s njom i nezaobilazno prepričavanje dogodovština sa raspusta. Neće biti ni iznenađenje pismeni na temu „Kako sam provela/o raspust“.

Kompanija Alcatel i izdavačka kuća Laguna žele da dodatno podstaknu školarce da budu kreativni. Konkurs je namenjen svima između 7 i 18 godina, a traje do 30. septembra. Svoje radove i podatke (ime, prezime, godina rođenja, broj telefona i mejl) učesnici mogu ubaciti u specijalno dizajnirane kutije koje se nalaze u svim Delfi knjižarama.

Svi oni koji žele da učestvuju u konkursu, a u svom mestu nemaju Delfi knjižaru, svoje radove mogu da pošalju na adresu Laguninog kluba čitalaca, Resavska 33, 11000 Beograd, sa naznakom „za Literarni konkurs: To je bio raspust“.

Četrdeset najboljih autora radova nagrađujemo mobilnim telefonima Alcatel 1X, koji ima mogućnost otključavanja i zaključavanja telefona pomoću prepoznavanja lica i displej od 5,3 inča. Istaknuti članovi žirija Ljubivoje Ršumović, Uroš Petrović, Jelica Greganović i Zoran Penevski izabraće pobedničke radove.

Spisak knjižara u kojima možete predati radove pogledajte ovde https://www.delfi.rs/knjizare.

Na konkursu važi pravilo: jedan učesnik – jedan rad.

Srećno!Нема коментара:

Постави коментар