World Youth Summit 2019: Prijavi se za Svetski samit mladih na Severnom Kipru!

Svetski samit mladih (World Youth Summit) je trodnevna simulacija Ujedinjenih nacija za međunarodne studente iz bilo kog dela sveta. Prvo izdanje Svetskog samita mladih održaće se na turskom delu Republike Severni Kipar, u oblasti Kirenija od 26. do 28. aprila 2019. godine.

Tokom ova 3 dana, učesnici ili delegati će se uključivati u dinamiku međunarodnih odnosa preuzimanjem uloga svetskih lidera i uticajnih donosilaca odluka. Ovo je sjajna prilika za sve delegate da poboljšaju svoje veštine u mnogim oblastima poput timskog rada, pregovaranja, liderstva, javnog govora i mnogih drugih.

WYS veruje da mladi mogu promeniti svet na bolje. Upravo iz tog razloga, delegati su glavni akteri prilikom donošenja odluka i od njih se očekuje da budu ambiciozni i da razmišljaju kritički. Kako mladi mogu uticati na promene u svojoj lokalnoj zajednici? Koja je verovatnoća da mlad čovek postane uspešan uz pomoć obrazovanja i tehnologije?

Ukoliko želiš da se prijaviš, to možeš učiniti registracijom na sledeći link koji će biti aktivan do 30. marta. Time se kvalifikuješ da budeš jedan od 300 delegata širom sveta! Sam događaj će biti održan u hotelu Acapulco Resort SPA sa 5*.

Više informacija o samitu možeš naći na zvaničnom sajtu ili na Fejsbuk stranici za sve predstavnike Balkana.



Нема коментара:

Постави коментар