Parlez-vous de la mode? • Priča jednog ateljea

Parlez-vous de la mode se oblači u novo ruho!

Ovaj mesec vas vodimo u jedan od najlepših ateljea u Beogradu – Small and Tall Concept Store! Kreatori čiji komadi krase ovaj atelje uvode nas u neobičan svet umetnosti. U ovom svetu ima mesta za sve - od pletiva do tila, od ornamentike do printa...Kreatorka Jelena Bukvić (Fantasia di Yeya) nas je uvela u svoj svet dizajna - nesvikadašnjih materijala i krojeva, jedinstvene ornamentike i autentične elegancije. Tu smo pronašli odevne komade prožete istinskom ljubavi, religijom i značajnom porukom koja veliča ženstvenost, ali i slavi razboritost svake žene.

Prvi utisak kada sam zakoračila u Jelenin atelje bio je: Ovde je sve tako posebno! Svaki komad priča svoju priču, svaki komad je doživljaj za sebe, svaki komad je otelotvorenje tradicije, kulture i umetnosti.
Šta se to nalazi u ateljeu Fantasia di Yeya? Dobro prepoznatljive suknje od tila sa predivnom ornamentikom, košulje, haljine, rese, korseti, pojasevi, cipele, časopisi...

Love at first sight? – haljina ''Džeki Kenedi''! Širok kroj, tirkiznoplava boja i visoki okovratnik izazivaju taj osećaj zaljubljenosti na prvi pogled.


A cvetni dezeni i šik krojevi karakterišu najnoviju Jeleninu kolekciju, koja će biti premijerno predstavljena 19. aprila u Crnoj Gori na crnogorskoj nedelji mode „Renault Fashion Week Montenegro.“

Valetnina Obradović (Love by Valentina) kreirala je bajkovitu suknju od puder rozikastog tila koja je ostvarenje snova svih devojaka koje su još kao devojčice maštale da su princeze. Ova suknja i jeste za princeze, ali odrasle, samosvesne, neustrašive. Valentina svoje kupce i sve(t) oblači u ljubav, u najnežnija i najčistija osećanja. 


Posetite Small & Tall Concept Store u ulici Svetozara Markovića 27 u Beogradu!

                                                                                                                                           Vaša Milica                                                              

Нема коментара:

Постави коментар