Samsung Electronics: Kreirajte i zabeležite uspomene Galaxy A serijom telefona

Vreme je kao idealno za duge šetnje i obilaske planina, gradova i mnogobrojnih znamenitosti koje naša zemlja ima, a koje možda do sada nismo posetili. Svi ti divni trenuci koji su pred nama i aktivnosti koje ćemo doživeti jednog dana biće uspomene, a na nama je da se potrudimo da one nikada ne izblede tako što ćemo ih zabeležiti fotografijom ili videom. Kako bismo uspeli u tome, potrebna nam je kvalitetna kamera i izdržljiva baterija koja će uspešno pratiti naš tempo. Rešenje leži u najnovijim uređajima Samsung Galaxy A serije.


Kamera koja nas ostavlja bez daha
Imati mobilni uređaj koji snima kvalitetne fotografije nezavisno od doba dana san je svakog ljubitelja fotografije. Kada se tome doda realan prikaz živopisnih detalja, malo ko ostaje ravnodušan. Kamera od 64 megapiksela na Galaxy A71 i kamera od 48 megapiksela na Galaxy A51 pružaju realističan prikaz. Takođe, ultraširoka kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stepena prilagođena je ljudskom vidnom polju. Kristalno jasan fokus postiže se makro kamerom, snimanjem do najsitnijih detalja, dok dubinska kamera omogućava dodatno isticanje Live Focus efektom.
Zadivljujući selfiji, kao i visokokvalitetni video pozivi, omogućeni su prednjom kamerom od 25MP, sa fokusom uživo, koja dolazi sa novim Galaxy A41 uređajem. Snimanje fotografija profesionalnog ranga moguće je i sa GalaxyA21s modelom u sklopu kojeg, baš kao i na Galaxy A41, glavna kamera ima 48MP.
Vrhunski vizuelni doživljaj
Kako začiniti odmor u vikendici ili piknik na travi? Verovatno nekim filmom, serijom ili knjigom. Budući da Samsung Galaxy A serija dolazi sa displejima u rasponu od 6,7 do 6,1 inča, gledanje sadržaja na ekranu je pravo uživanje. Super AMOLED Infinity-U i Infinity-O displej, zavisno od modela telefona, dodatno pojačavaju doživljaj korisnika.
Baterija koja ne posustaje
Samsung Galaxy A serija je veran saveznik pravljenju uspomena putem kamere, kao i gledanja video sadržaja. Zašto? Upravo zbog izdržljive baterije i funkcije brzog punjenja. Svi uređaji dolaze sa funkcijom brzog punjenja od 15W, dok Samsung Galaxy A71 ima čak 25W. Snažna baterija od 4.500 mAh i 4.000 mAh na Samsung Galaxy A71, odnosno A51, omogućava konstantnu raspoloživost uređaja tokom dana. Samsung Galaxy A41 sa baterijom od 3500 mAh-a i Samsung Galaxy A21s sa čak 5000 mAh-a baterijom omogućavaju zadivljujuće korisničko iskustvo koje  traje.

#insp.

Нема коментара:

Постави коментар