HEMI Music Awards: Otvoreni poziv za umetnike

Umetnik si? Spreman si za međunarodnu karijeru? Prijavi se!

Budite deo ovogodišnjeg programa talenata i iskoristite priliku da dobijete personalizovanu podršku stručnjaka međunarodne muzičke industrije, zajedno sa umrežavanjem i turnejama koje će vam pomoći da probijete granice i osvojite novu publiku na 10 vodećih muzičkih konferencija i festivala širom Evrope.

HEMI muzičke nagrade (HMA) predstavljaju program za talentovane muzičare koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dođu do novih tržišta i publike. HMA organizuje HEMI (Hub for Exchange of Music Innovation), evropska inicijativa čiji je cilj podrška umetnicima i profesionalcima iz oblasti muzičke industrije, a koji dolaze iz Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije i Slovenije.


Selekciju prijavljenih kandidata izvršiće internacionalni žiri sačinjen od 27 članova, među kojima su organizatori festivala, promoteri, menadžeri klubova, te muzički novinari, dok će svi prijavljeni kandidati ostvariti benefite publiciteta kroz 18 medijskih partnera u 9 HEMI zemalja.

HEMI 2021 muzičke nagrade nude nagradne pakete u ukupnoj vrednosti od 36.000 evra kroz nekoliko aktivnosti koje kombinuju teoriju, praksu i priliku za sticanje životnog iskustva! Programski paketi uključuju poslovno savetovanje po meri, izvozne pakete, profesionalno povezivanje, promo podršku i turneje uživo!

Prijavljeni kandidati moraju biti samostalni muzičari ili bendovi starosti preko 18 godina koji žive u nekoj od HEMI zemalja. Krajnji rok za prijavu je sreda, 23. decembar 2020. u 23:59. Konkurs je otvoren za bilo koji muzički žanr a prijave su besplatne.

Sve što je potrebno za prijavu je popuniti formular: https://hemimusichub.com/awards/

O HEMI projektu

Hub za razmenu muzičke inovacije (HEMI) je inicijativa 10 muzičkih organizacija centralne I jugoistočne Evrope, osnovana u saradnji sa Programom kreativna Evropa Evropske Unije na četiri godine (2020-2023).

Razvijeno kao klaster, ovo partnerstvo uključuje javne i privatne organizacije, udruženja, organizatore festivala i konferencija, kancelarije za izvoz i muzičku poslovnu školu.

Vizija HEMI projekta je stvaranje održivog „muzičkog Hub-a“, čiji je cilj razvoj inovativnih poslovnih modela, koprodukcija i ko-promocija novih događaja/proizvoda, stvaranje inkubatora za muzičke profesionalce i podrška umetnicima da zadovolje trenutne potrebe tržišta.

#insp. #umetnost i kultura

Нема коментара:

Постави коментар