Vichy: Zahvali se ženi koja te inspiriše sa specijalnim Vichy poklonom

Ova godina nije bila ona u kojoj sam bila najbolja verzija sebe. Ili ona u kojoj sam imala precizno definisanu strategiju, plan, viziju. Ili ona u kojoj sam nepogrešivo umela da prevaziđem svaki izazov.

Zbog toga mi je podrška bila važnija nego ikad.

Hvala što si brinula o mom zdravlju.
Hvala što si me bodrila.
Hvala što si mi sačuvala osmeh.
Hvala što nisi postavljala previše pitanja. I što si mi davala odgovore u tišini.
Hvala što si pazila da stvari, makar prividno, ostanu na svom mestu. I što si posložila svaki nered koji je ostao za mnom. I u meni, i oko mene.
Hvala što si bila nežnija, pažljivija, obazrivija, i uvek crpela snagu da me ponovo motivišeš.
Hvala što si se zauzimala za mene i moj mir.
Hvala što si me neumorno podsećala da su moje ambicije, mogućnosti i sposobnosti - moja najveća lepota i moć.

Zbog toga, ove godine želim da ti darujem poseban poklon.


Uz kupljeni Vichy proizvod za negu lica, samo u odabranim apotekama, potražite poklon u vidu novčanika koji je dostupan u dve trendi boje: puder roze i bordo. Novčanik sadrži pažljivo odabrane uzorke proizvoda rutine nege po preporuci Vichy stručnjaka.

Kako odabrati pravi Vichy proizvod za poklon?

Proizvod koji bi u narednim mesecima trebalo uključiti u dnevnu rutinu jeste Mineral 89, kažu Vichy eksperti. Ovaj booster na bazi vulkanske vode Vichy, koja je prvi put u koncentraciji od 89 odsto udružena sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla, hidrira i osnažuje kožnu barijeru, koju je u ovom periodu posebno važno zaštititi. Redovnom primenom, njegova formula čini kožu sve jačom u borbi protiv štetnih uticaja zagađenja, stresa i umora.

Pravi izbor poklona za nekoga sa problematičnom kožom, aknama i drugim nepravilnostima vidljivim na licu, čak i za odrasle, namenjena je Normaderm Phytosolution linija proizvoda. Stvoreni a pročišćuju i koriguju bubuljice, mitesere i pigmentacijske fleke, a uz to obezbeđuju hidrataciju kože i jačaju njenu zaštitnu barijeru.

Damama u kategoriji 50+ namenjeni su proizvodi iz linije Neovadiol, ovi proizvodi su se pokazali kao sjajni saveznici u borbi protiv opuštanja kože u menopauzi, dok je linija Liftactiv Specialist, zasnovana na anti-age inovaciji koja koži nadomešćuje izgubljeni kolagen.

Koji Vichy proizvod ćete vi pokloniti vašoj mami, baki, sestri ili drugarici?

Više informacija na vichy.rs.

#insp.


Нема коментара:

Постави коментар