Otvoren Tapasake klub u One&Only Portonovi rizortu: Mesto gde ćemo se ovog leta okupljati, zabavljati i slaviti život

Nakon uspešnog otvaranja One&Only Portonovi rizorta u Crnoj Gori, prvog rizorta ovog ultraluksuznog brenda u Evropi, svoja vrata u susret letnjoj sezoni otvorio je i Tapasake klub. Inspirisan istoimenim klubovima u One&Only rizortima na Maldivima i Mauricijusu, Tapasake je savršeni spoj restorantskog iskustva i koncept kluba na bazenu. Prijatna atmosfera i vrhunska usluga kluba će biti dostupna onima koji odsedaju u rizortu, ali i svim ostalim gostima, u šik okruženju inspirisanom Jadranskom rivijerom.   

„Veoma smo uzbuđeni zbog otvaranja evropske interpretacije Tapasake kluba u Crnoj Gori. Ovaj epicentar našeg rizorta predstavlja živahno mesto za različita okupljanja, uživanje u vrhunskom gostoprimstvu i slavljenje života“, rekao je Michele Giraudo, generalni menadžer One&Only Portonovi rizorta. „Uz našu sveobuhvatnu wellness ponudu u partnerstvu sa brendom Chenot, restoranom Sabia by Giorgio Locatelli i  drugim jedinstvenim iskustvima, One&Only Portonovi rizort je pokretanjem Tapasake kluba i zvanično kompletiran“, dodao je Giraudo.

UZBUDLJIVO MESTO OKUPLJANJA I ZABAVA NA SVETSKOM NIVOU

Sa pogledom na panoramu Bokototorskog zaliva, ovaj letnji klub nudi bazen od 40 metara, ukrašen slikovitom ljuljaškom iznad vode i akva barom za uživanje u autentičnim koktelima. Šiša bar na krovnoj terasi idealno je mesto za posmatranje zalazaka sunca, uz muziku rezident DJ-a Nadera Razdara. 

Sa zalaskom sunca, Tapasake se transformiše u noćni klub, čija će sezona biti zvanično otvorena 2. jula, nastupom DJ-a BrunoFromIbiza, dok narednog dana goste dočekuje eksperimentalni dance-punk trio WhoMadeWho - bend iz Kopenhagena koji je nastupao na festivalima Burning Man i Roskilde. Potom, 10. jula na scenu dolazi Kiko Navaro, DJ svetski poznat po nastupima u noćnim klubovima Space i Pacha. Line-up će se dalje razvijati tokom leta, uz najave narednih nastupa i dešavanja. 

FUZIJA UKUSA I REVOLUCIONARNA MIKSOLOGIJA

Inspirisan Jadranom i obiljem morskih delikatesa dostupnih u regionu, Tapasake klub služi fuzijski meni jela u tapas stilu - od laganih, ukusnih jela na bazi ribe, poput sušija, sevičea i karpaća, do izbora marinirane ribe i mesa pripremljenog na vrućem uglju i raznovrsnih salata. Noću se Tapasake sa bazena seli unutra, a zajedno sa promenom raspoloženja i ambijenta, menja se i meni, osmišljen od strane čuvenog šefa Herve Courtot. 

Kada je u pitanju ponuda pića, pored opsežne vinske karte, posebno se ističu azijski kokteli osmišljeni od strane stručnih miksologa iz rizorta, na bazi japanskog sakea i tradicionalne crnogorske rakije, zelenog čaja i matche. Preporuka osoblja Tapasake kluba su kokteli Jewel of Boka Bay, Novi Sunrise, Nihon Negroni napravljen od japanskog džina, Sunni Samurai sa akcentima Angostura gorčine i Blushing Geisha sa notama Kombuche od konoplje. 

Нема коментара:

Постави коментар