Prijavi se na radionicu ''Blogujem/pišem/inspirišem''

Magazin Insp.rs, prvi online art & literary magazin u Srbiji, organizuje radionicu pod nazivom ''Blogujem/pišem/inspirišem'' 23. decembra u In Centru, u Beogradu.

Prijavi se ako želiš da:

  • razviješ svoje veštine pisanja i izbegneš ''greške'' u pisanju na web-u
  • pronađeš izvore inspiracije, kao i motivaciju za realizaciju svojih planova i ideja
  • napraviš svoj blog i naučiš da ga vodiš
  • saznaš kako se uspešno prezentuje i promoviše sadržaj na društvenim mrežama (Facebook, Instagram)
  • saznaš kako se kreira vizuelno efektan i upečatljiv sadržaj
  • budeš inspirisan, ali i da inspirišeš druge
Da li ste znali da pažnja na internetu traje 2,8 sekundi? 

Upravo toliko je potrebno čitaocu da ga tvoj sadržaj zainteresuje ili ne zainteresuje, te da odluči da li da ga pročita ili ne pročita!

Kako napraviti post koji će privući, a zatim zadržati čitaoca? Šta čini ''deo koji ne zanima'' čitaoca i koliko daleko smeš da odeš u pisanju i ogoljavanju svog najintimnijeg Ja? Kako napraviti viralan post? Kako da tvoj stil pisanja i način prezentovanja bude prepoznatljiv, autentičan i drugačiji? Kako da dopreš do publike, svoje ciljne grupe i povećaš posećenost na blogu/stranici? Kako pravilno rukovoditi društvenim mrežama i izboriti se za svoje mesto na News Feed-u, uprkos novom Facebook algoritmu? O čemu treba da razmišljaš kada odlučiš da pokreneš sopstveni projekat/brend na internetu? Kako da realizuješ svoje ideje na jednostavan, a jedinstven način?

Sve odgovore na ova pitanja, kao i na mnoga druga, dobićeš ako se prijaviš na radionicu ''Blogujem/pišem/inspirišem'' , koja će se održati 23. decembra In Centru, u Beogradu. Kroz četvoročasovnu edukaciju i druženje, kroz neobične zadatke, igre i diskusije –  blogovaćemo, pisaćemo i inspirisati jedni druge znanjem, kreativnošću i iskustvom.

Radionicu će držati Tara Đukić, idejni tvorac, osnivač i glavni urednik magazina Insp, prvog online art & literary magazina u Srbiji.

Prijava na radionicu, kao i sve informacije o ceniterminu mestu održavanja radionice saznaćete putem e mail adrese: odpoezijedobloga@gmail.com. Broj mesta je ograničen. 



Нема коментара:

Постави коментар